Dit doen wij


Juridisch advies

Zit je met een juridische vraag? Wij geven juridisch advies op het gebied van het consumentenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en contractenrecht. Ook als jouw situatie niet onder deze rechtsgebieden valt, helpen wij graag. Wij kunnen jou per e-mail/telefoon of persoonlijk van advies voorzien. 

Onderhandelen

Een onderhandelingsgesprek is best spannend. Vooral als jouw onderhandelingspartner een professionele partij is. Gelukkig hoef jij je geen zorgen te maken. Wij nemen de onderhandelingsprocedure voor je uit handen. Denk hierbij aan: een gesprek met jouw werkgever over betere arbeidsvoorwaarden.

Juridische brief

Een juridische brief schrijven zonder enige juridische kennis kan ingewikkeld zijn. Je neemt dan het risico dat de tegenpartij jouw brief niet serieus neemt. Laat ons een op maat gemaakte juridische brief opstellen. We kunnen deze ook aangetekend versturen. Dat geeft meer kracht en vergroot de kans op een succesvol resultaat.


Document controle

Misschien heb je een nieuwe baan aangeboden gekregen of neem je ontslag. Of het nu gaat om een arbeidscontract of vaststellingscontract, laat deze door een ervaren jurist controleren. Voorkom dat je onbewust akkoord gaat met slechte arbeidsvoorwaarden. Voorkom dat je ontslag neemt en achteraf gebonden bent aan ongunstige voorwaarden.

Bezwaarschriftprocedure

Heb je een besluit ontvangen en ben je het hier niet mee eens? Wij kunnen het besluit controleren en beoordelen of je kans van slagen hebt als je bezwaar maakt. Als wij van mening zijn dat het besluit onterecht is, gaan we graag de strijd aan door middel van een bezwaarschriftprocedure. Niet geschoten is altijd mis. 

Verzoekschriftprocedure

Een verzoekschrift is een belangrijk juridisch document. Je hebt een wens en wilt graag dat hier gehoor aan wordt gegeven. Een verzoekschrift moet stevige argumenten bevatten, wil het verzoek worden toegewezen. Met een uitgebreid verzoekschrift, voorzien van stevige gronden, willen wij jou helpen jouw kansen te vergoten. Kantonzaken

Oops! Je hebt een dagvaarding ontvangen en bent uitgenodigd om te verschijnen voor de rechter. Als je niet komt opdagen kan dat grote gevolgen hebben voor de beslissende uitspraak. Aan de andere kant heb je het geld niet om een dure advocaat te betalen. Wij zijn anders dan advocaten. We maken een vaste prijsafspraak en staan de gehele rechtszaak aan je zijde. 

Contract opstellen

Wil je afspraken maken die op papier worden vastgelegd en neem jij afspraken serieus? Laat een jurist een contract voor je opstellen. Een jurist voert een risicoanalyse uit en zorgt voor de meest gunstige voorwaarden in het contract.  Heb je al een contract opgesteld, maar weet je niet of deze aan de wettelijke regels voldoet? Laat het contract dan door ons controleren. 

Overige diensten

Ons doel is om het recht helder en toegankelijk te maken voor iedereen. Het liefst zouden wij alle rechtsgebieden willen behandelen, maar we moeten eerlijk toegeven dat je maar in een aantal dingen de beste kunt zijn. Bij ons zijn dat zaken op het gebied van: het consumentenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en contractenrecht. Niet getreurd! Wij hebben diverse samenwerkingspartners. Dus blijf vragen, we vinden een mogelijke oplossing.