Over ons


Wie zijn we? 

ClaraLegal is een juridisch adviesbureau in Amsterdam wat is opgericht door Cheverny Fraser. Wij adviseren en bieden juridische ondersteuning aan particulieren op het gebied van: het consumentenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en contractenrecht. Bovendien helpen wij ondernemers op het gebied van contracten. Het komt nog te vaak voor dat mensen onrechtvaardig worden behandeld en het er bij laten zitten. Dit komt meestal door een gebrek aan juridische expertise.

Het doel van ClaraLegal is dan ook om het recht helder en toegankelijk te maken voor iedereen.  ClaraLegal kiest voor een persoonlijke aanpak. Mensen doen namelijk zaken met mensen!

Cheverny is afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam met als afstudeerrichting Nederlands Personen- en familierecht. Tijdens haar studie was Cheverny werkzaam bij verschillende advocatenkantoren in Amsterdam. Zij heeft ruime ervaring met het procederen bij de kantonrechter. 

Onze samenwerkingspartners

Wij werken samen met verschillende partners. ClaraLegal is per 22 februari 2019 een interessante samenwerking aangegaan met Esen Advocatuur. Mocht na ons kennismakingsgesprek blijken dat voor jouw zaak een advocaat vereist is, dan is dat geen ramp. ClaraLegal werkt samen met mr. T. (Tugba) Esen van Esen Advocatuur uit Zaandam. Jouw zaak wordt direct opgepakt!